Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν δικαστικές αποφάσεις προχώρησε η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας. Αναλυτικά:
-Συνελήφθη, χθες (28-04-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με ποινή φυλάκισης έξι μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.
-Συνελήφθη, χθες (28-04-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με χρηματική ποινή (3.000) ευρώ.
-Συνελήφθη, χθες το (28-04-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Νέων Μουδανίων Χαλκιδικής και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με συνολική ποινή φυλάκισης τριών μηνών και συνολική χρηματική ποινή (4.500) ευρώ.
-Συνελήφθη, σήμερα (29-04-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή (300) ευρώ.