Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στον Ευαγγελισμό Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Γόννων Λάρισας, δύο υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 28 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της μεταφοράς μη νομίμων αλλοδαπών και της κατοχή κάνναβης.
Ειδικότερα, το βράδυ της (04-06-2017) κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας στο Μοσχοχώρι Λάρισας, οι δύο αλλοδαποί κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της Χώρας δύο ομοεθνείς τους και συγκεκριμένα έναν 21χρονο και έναν 15χρονο, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής τους στη χώρα.
Από την κατοχή του 32χρονου κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μικροποσότητα μείγματος καπνού και κάνναβης.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των (340) ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα από την κατοχή των συλληφθέντων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Γόννων Λάρισας.