Πρωταγωνιστής και σε δολοφονική απόπειρα στη Λάρισα υπήρξε παλαιότερα ο Μανώλης Καραγιάννης, γνωστός ως «Καράφλας» (φωτό) που δολοφονήθηκε σήμερα στο Παλαιό Φάληρο της Αττικής.

Ήταν το το 2010 όταν ο «Καράφλας», έγκλειστος στις φυλακές Λάρισας, είχε ξεκινήσει να παίρνει άδειες. Σε μία από αυτές πυροβόλησε και τραυμάτισε άτομο γνωστής οικογένειας τσιγγάνων στη Λάρισα, που έχει απασχολήσει με διάφορες εγκληματικές δραστηριότητες τις αστυνομικές αρχές.

Αποτέλεσμα της πράξης του ήταν να σταματήσει η χορήγηση αδειών. Η αντίπαλη πλευρά είχε σχεδιάσει την εκτέλεσή του σε μία από αυτές τις άδειες. Έφθασαν στο σημείο να προσεγγίσουν το θύμα της επίθεσης και να του προτείνουν χρήματα προκειμένου να ανακαλέσει την επιβαρυντική κατάθεσή του για να συνεχίσει ο «Καράφλας» να παίρνει άδειες από τις φυλακές, προκειμένου να βρουν ευκαιρία να τον σκοτώσουν.

Το παράξενο ήταν πως ο «Καράφλας» συνεργαζόταν στο παρελθόν με τον επίδοξο δολοφόνο του, ωστόσο, τα «έσπασαν» όταν στρατολογήθηκε άλλο «πιστόλι» στη θέση του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την τελευταία 10ετία αυτός ο «πόλεμος» έχει τουλάχιστον 14 νεκρούς, ενώ έχουν αποτραπεί οκτώ συμβόλαια θανάτου.

Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος…

Ο Καραγιάννης νεκρός μετά την αιματηρή συμπλοκή στο Φάληρο

Λ.Ε.