Μέσα σε διάστημα 2,5 μηνών, πριν ένα χρόνο, μια σπείρα αποτελούμενη από οκτώ άτομα κατάφερε να διαπράξει 35 κλοπές και διαρρήξεις σπιτιών στη Λάρισα. Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Αστυνομίας η δράση της εξαρθρώθηκε και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των εμπλεκομένων. Όπως σημειώνεται από την Αστυνομία εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, περιπτώσεις κλοπών - διαρρήξεων που διαπράχθηκαν στην πόλη της Λάρισας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έξι ημεδαπών, από τους οποίους τέσσερις άνδρες, ηλικίας από 21 έως 27 ετών και δύο γυναίκες, ηλικίας 24 και 26 ετών, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.
Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία για το ίδιο αδίκημα σε βάρος δύο, αγνώστων μέχρι στιγμής, συνεργών τους.
Ειδικότερα, όπως πρόεκυψε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, κατά το χρονικό διάστημα από (04-01-2017) έως (25-03-2017) στη Λάρισα, οι δράστες διέπραξαν συνολικά (35) περιπτώσεις κλοπών από οικίες ισάριθμων ημεδαπών, (27) τετελεσμένων και (8) σε απόπειρα, αφαιρώντας συνολικά κοσμήματα αξίας (94.800) ευρώ, το χρηματικό ποσό των (4.140) ευρώ, τρία κλειδιά αυτοκινήτων και ένα κινητό τηλέφωνο.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.