Παράταση θα δοθεί στην κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών για τους αγρότες που επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το αγροτικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, προανάγγειλε σε δηλώσεις του ο υφυπουργός, Βασίλης Κόκκαλης.
Θυμίζουμε ότι η διοίκηση της επιχείρησης ανακοίνωσε πρόσφατα ότι διευρύνει το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2018.

«Η εξυπηρέτηση από 14:00 έως 16:00 θα γίνεται με βάση τη σειρά προσέλευσης και χωρίς νούμερα από το σύστημα σειράς προτεραιότητας. Η επέκταση του ωραρίου αφορά κυρίως την εξυπηρέτηση των πελατών με Αγροτικό Τιμολόγιο που επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους, καθώς και των πελατών που θέλουν να διακανονίσουν τις οφειλές τους», τόνιζε η σχετική ανακοίνωση.
Παρόλα αυτά οι αγρότες αλλά και οι υπηρεσίες της Περιφέρειας (που εμπλέκονται στην όλη διαδικασία) υποστήριζαν σε δηλώσεις του στον ΑγροΤύπο ότι δεν είναι αρκετός ο χρόνος (μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου) για την κατάθεση των δικαιολογητικών.

agrotypos.gr