Κάλεσμα στους αγρότες να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο που θα γίνει από το Εργατικό Κέντρο Λάρισας την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στις 7 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, απευθύνει το ΔΣ της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας.
Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, το επόμενο διάστημα θα γενικευτούν οι κατασχέσεις και πλειστηριασμοί σε σπίτια, χωράφια, στάνες, ενώ απελευθερώνονται οι κατασχέσεις για οφειλές πάνω από 500 ευρώ και γενικεύονται εκτός από χρέη στις τράπεζες και στο Δημόσιο αλλά και στα Ασφαλιστικά ταμεία όπου «πάνω από τους μισούς αγροτοκτηνοτρόφους χρωστάνε», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Την Κυριακή 11 Μαρτίου η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων τιμάει την ηρωική εξέγερση των κολίγων της Θεσσαλίας με μαχητικό συλλαλητήριο στο χώρο της θυσίας στο Κιλελέρ, ενώ θα γίνουν περιοδείες και ενημερώσεις στα χωριά με στόχο την μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο.
Να σημειωθεί σε πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ της Ενωτικής Ομοσπονδίας έγινε εκτίμηση της ως τώρα δραστηριότητας της και προγραμματισμός δράσης για το επόμενο διάστημα και όπως διαπιστώθηκε αυτό που φοβίζει την κυβέρνηση είναι  «η ενότητα στους Αγροτικούς Συλλόγους, όπως φόβισαν και φοβίζουν οι κινητοποιήσεις μας. Η κυβέρνηση και όσοι προαλείφονται να κυβερνήσουν έχουν εξαπολύσει μύδρους συκοφαντίας και λάσπης απέναντι στα στελέχη του κινήματος αλλά και στα αιτήματα προβάλλοντας ταυτόχρονα ότι δεν κερδίζουν οι αγώνες, είναι αναποτελεσματικοί. Πρέπει να καταλάβουν οι αγρότες ότι αυτή η επίθεση στα πρόσωπα δεν είναι τυχαία, στόχος δεν είναι τα πρόσωπα αλλά το οργανωμένο αγροτικό κίνημα και η δομή του ΑΣ-ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ-Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων.», αναφέρει σε ανακοίνωση της.

agronews.gr