Το πρώτο αγροτικό συλλαλητήριο αγροτών στο νομό Λάρισας με τρακτέρ πραγματοποιείται αύριο στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου.
Το συλλαλητήριο διοργανώνει ο Αγροτικός Σύλλογος Τυρνάβου σε συνεργασία με την ΕΟΑΣΝΛ που χαιρετίζει  τους αγρότες και κτηνοτρόφους που συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση στην Λάρισα με τα αγροτικά μηχανήματα τους.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου κ. Στέλιος Τσικριτσής επεσήμανε ότι « τα προβλήματα των αγροτών κκαι κτηνοτρόφων  παραμένουν άλυτα παρά τις υποσχέσεις που δόθηκαν κατά καιρούς. Εμείς καλούμε τους αγρότες και κτηνοτρόφους της επαρχίας Τυρνάβου να δώσουν βροντερό παρόν στο αυριανό συλλαλητήριο που θα γίνει στην κεντρική πλατεία Τυρνάβου και την ερχόμενη  Κυριακή  στην Πανελλαδική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΔΕΥΑΛ. Εμείς στείλαμε το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα μας βρει απέναντι και όσοι στηρίζουν αυτές τις πολιτικές. Φορολογικό, ασφαλιστικό και κόστος παραγωγής είναι αυτά που σφίγγουν τη θηλιά στο λαιμό των μικρομεσαίων αγροτών. Όπως, επίσης και το θέμα του εμπάργκο στη Ρωσία που φαίνεται ότι το πληρώνουμε μόνο οι παραγωγοί».
Οι αγρότες του Τυρνάβου θα συγκεντρωθούν σε δυο σημεία και στη συνέχεια συντεταγμένα θα προχωρήσουν στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου, όπου θα γίνουν και οι σχετικές ομιλίες σχετικά με το διεκδικητικό πλαίσιο των αιτημάτων.
Σχετικά με το αυριανό συλλαλητήριο και με αυτό που θα διοργανωθεί την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στην Αγιά η ΕΟΑΣΝΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
«Συνεχίζοντας ακατάπαυστα τον αγώνα για τα προβλήματα που αφορούν τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους του Νομού μας, η ΕΟΑΣΝΛ διοργανώνει δυο αγωνιστικά συλλαλητήρια με τρακτέρ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 16 Δεκεμβρίου και ώρα 11 το πρωί στον Τύρναβο στην κεντρική πλατεία
ΤΡΙΤΗ 19 Δεκεμβρίου και ώρα 11πμ το πρωί στην κεντρική πλατεία Αγιάς
Καλούμε τους συναδέλφους των περιοχών αυτών να συμμετέχουν μαζικά με τα τρακτέρ τους στις συγκεντρώσεις, οι Α.Σ να εντείνουν τις εξορμήσεις και περιοδείες ώστε να στείλουμε μαχητικό μήνυμα ότι με τους αγώνες μας μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα».

ert.gr