Κάλεσμα προς τους αγρότες αλλά και σ’ όλους τους πολίτες έδωσαν σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα το πρωί οι  Ενωτικές Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων της Θεσσαλίας, την προσεχή Παρασκευή στις 10 το πρωί έξω από τα Δικαστήρια της Λάρισας για τους συναδέλφους τους που θα δικάζονται για τις κινητοποιήσεις τους στο κόμβο της Νίκαιας της προηγούμενες ημέρες.
Παράλληλα ζήτησαν να αποσυρθεί το περιβαλλοντολογικό τέλος που επέβαλε η Κυβέρνηση, τονίζοντας πως δεν γίνεται να δεχθούν ακόμα ένα χαράτσι οι αγρότες στη πλάτης τους, ζητώντας παράλληλα να πάρουν επίσημα θέση η Περιφέρεια και Δήμοι.
Παράλληλα, εξήγησαν πως οι αγώνες τους θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα με τον εορτασμό του Κιλελέρ να παίρνει τη μορφή συλλαλητηρίου, καλώντας ακόμα μια φορά του πολίτες να σταθούν στο πλάι τους δείχνοντας ουσιαστικά πως δεν θα τρομοκρατηθούν από τις πολιτικές της Κυβέρνησης.
Τέλος, δεν έλειψε η αισιοδοξία πως αναμένεται να δικαιωθούν σε πολλά από τα αιτήματά τους παρά τις εξελίξεις που υπήρξαν μετά τη συνάντηση, ενώ βασικό θέμα για τους ίδιους αποτελεί και το αγροτικό πετρέλαιο, όπως και οι ασφαλιστικές εισφορές.

tinealarissa.gr