Γιορτή Χριστουγεννιάτικων γεύσεων διοργανώνει ο Δήμος Αγιάς την ερχόμενη Κυριακή 29 Δεκεμβρίου. Στο σχετικό κάλεσμα αναφέρονται τα εξής:

"Αποδράστε αυθημερόν στην γραφική Αγιά, στους πρόποδες του Κισσάβου. Πάρτε τους φίλους σας, την οικογένειά σας και ελάτε να φάμε, να πιούμε, να γλεντήσουμε και με χαρά να αφήσουμε το 2019.

Σας καλούμε την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, τελευταία Κυριακή του χρόνου, να συναντηθούμε όλη στην πλατεία της Αγιάς να δοκιμάσουμε ελληνικές χριστουγεννιάτικες γεύσεις.

Τσιγαρίδες, τραχανάς, πατσάς, λουκουμάδες με μέλι Κισσάβου, είναι κάποια από τα εδέσματα που θα μαγειρέψουμε στην πλατεία και που θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν οι επισκέπτες.

Μια μεγάλη αγορά με τοπικά προϊόντα θα στηθεί στην πλατεία και με τη συμμετοχή της Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής “ ΜΕΛΩΔΙΑ” θα διασκεδάσουμε ακούγοντας κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια από τους μαθητές και τους καθηγητές της.

Την ίδια μέρα ο Εμπορικός &Επιχειρηματικός Σύλλογος οργανώνει εκδηλώσεις για τα παιδιά με τη συμμετοχή του ΚουκλοθεάτρουΤυριτόμπα .

Η εκδήλωση της Κυριακής θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό."