Στη μεγάλη γιορτή της Αγιάς, που έχει καθιερωθεί ως δυναμικός και πασίγνωστος θεσμός γεννημένος στα βάθη των αιώνων, έδωσε το παρών ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης.
Oπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου "με ευλάβεια παρακολούθησε μαζί με πλήθος πιστών, τον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό χοροστατούντος του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ Ιγνατίου, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αντωνίων, των προστατών της περιοχής, και στη συνέχεια ακολούθησε με θρησκευτική κατάνυξη την περιφορά της Ιερής εικόνας.
Αμέσως μετά, στα χώματα όπου καλλιεργείται το ποιοτικό και ευρέως γνωστό σε Ελλάδα και εξωτερικό, μήλο της Αγιάς, ο Γιώργος Κατσιαντώνης χειροκρότησε θερμά, την έναρξη της 23ης Γιορτής Μήλου, που σηματοδοτεί τη συγκομιδή του πολύτιμου καρπού, επισημαίνοντας πως  "ο πλούτος που προσφέρει αυτή η ευλογημένη γη, και ο κόπος των παραγωγών επιβάλλει στην Πολιτεία, να βάζει «μαχαίρι» στα όποια «αγκάθια», που... πνίγουν τη σοδειά τους. Το εμπάργκο της Ρωσίας και των.... καιρικών συνθηκών θα πρέπει να είναι ζήτημα προς λύση του κράτους, και όχι πρόβλημα των καλλιεργητών".
Για τα κίνητρα που πρέπει να δοθούν από την Πολιτεία στην προώθηση του μήλου, ακτινίδιου, και κάστανου που ακμάζουν στην περιοχή, αναφέρθηκαν ο Βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ με τον δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης Θάνο Ολύμπιο, ενώ επισήμαναν την ανάγκη ανάπτυξης της παραλιακής ακτογραμμής που παραμένει απομονωμένη εξαιτίας της μη ολοκλήρωσης του κόμβου Πυργετού, ζήτημα για το οποίο είχε παρέμβει ο Γιώργος Κατσιαντώνης.
Ο Βουλευτής Λάρισας είχε την ευκαιρία να μιλήσει με παραγωγούς και κατοίκους, ενώ ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η συζήτηση με τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Αγιάς Χρήστο Χατζησαλάτα και με μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, για καίρια θέματα που απασχολούν την περιοχή."