Εντύπωση προκάλεσε σε αρκετούς η υποψηφιότητα του γνωστού τραγουδιστή και νυν επιχειρηματία της Λάρισας Γιάννη Μικερτζή, με το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου «Τελεία».  

Ο γνωστός αοιδός μπορεί να ήταν παντρεμένος με την αδερφή του Απόστολου, την ηθοποιό Άννα Γκλέτσου, αλλά έχει περάσει πάνω από χρόνος που το ζευγάρι ζει χωριστά καθώς η ηθοποιός μένει πλέον στην Στυλίδα μαζί με τον αδερφό της ενώ έχουν πάρει και διαζύγιο. Παρόλα αυτά, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο λόγος της υποψηφιότητας του Μικερτζή ήταν η παλιά συγγένεια με τον Απόστολο Γκλέτσο.

Ο πραγματικός λόγος είναι ότι οι δύο άνδρες διατηρούν άριστες σχέσεις παρά τον χωρισμό με την αδερφή, ενώ ο Γκλέτσος γνωρίζει πως ο Γιάννης Μικερτζής έχει ….ρεύμα τόσα χρόνια στις πίστες της Λάρισας. Εξάλλου ο Γκλέτσος είχε βοηθήσει πολύ στην προβολή του Γιάννη Μικερτζή, εκμεταλλευόμενος τη δημοσιότητα και τις γνωριμίες του, αφού ακόμα και στην εκπομπή της Μενεγάκη τον είχε πάει για να τραγουδήσει και να προβάλλει την δουλειά του.

Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός τραγουδιστής είχε κατέβει υποψήφιος και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Κώστα Τζανακούλη αλλά έπεσε και αυτός «θύμα» της εκλογικής κατρακύλας του πρώην δημάρχου και δεν εκλέχτηκε. Ήρθε η ώρα να ανταποδώσει στον Απόστολο βάζοντας… Τελεία.