Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, το βράδυ, στην Αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας ο Ευριπίδης Μπέκος παρουσιάζει το project ''Έλξεις''. Πρόκειται για μια νέα πρόταση όπου παρουσιάζονται τα τραγούδια της δισκογραφίας που ως τώρα συνδημιούργησε με τον πατέρα του Θωμά Μπέκο (“QUARK” και “Περι Μπάζων και Λοιπών Απορριμμάτων” με συμμετοχές Β. Παπακωνσταντίνου, Δ. Ζερβουδάκη, Γ. Ζουγανέλη, Ψαραντώνη, Λ. Μαχαιρίτσα κ.α.) αλλά και κάποια από τα τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στον νέο δίσκο που ετοιμάζουν.

Τα τραγούδια των Θ.&Ε. Μπέκου πλαισιώνονται από συνθέσεις του Ευριπίδη για πιάνο όπου το DNA της τροπικής και δημοτικίζουσας μουσικής που κυριαρχεί στους δίσκους τους εμποτίζεται με στοιχεία της δυτικοευρωπαικής μουσικής και της jazz αγγίζοντας τα όρια του ελεύθερου πειραματικόυ αυτοσχεδιασμού. Παρουσιάζεται ακόμη και μια σειρά διασκευών γνωστών ελληνικών μελωδιών προερχόμενων είτε από την παραδοσιακή ή την λαική μουσική φιλολογία των τελευταίων 50 χρόνων.

Ο Ευριπίδης Μπέκος στο πιάνο και τα synths μαζί με μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών - ερμηνευτών παρουσιάζει το project ''Έλξεις'' σε ένα πρόγραμμα δύο περίπου ωρών. Παίζουν οι μουσικοί: Θανάσης Καρυπίδης (βιολί),  Αλέξανδρος Ριζόπουλος (κρουστά-τύμπανα), Παντελής Ζεμπίλης (τραγούδι), Παυλίνα Θεοδόση (βιολοντσέλο) με συμμετοχή του Θεμιστοκλή Μπέκου στο πιάνο. 

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 5€