Στον Ιανό της Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη παρουσιάστηκε το τρίτο Μουσικό παραμύθι της Λητούς Τσακίρη Παπαθανασίου με τίτλο  "Ονειρομαζώματα μαγικά καμώματα".

Έχοντας συντροφιά τους μικρούς  μαθητές Νηπιαγωγείου  του Ελληνογαλλικού Κολεγίου "ΔΕΛΑΣΑΛ" που συμμετείχαν στην δραματοποίηση μαζί της με όμορφα χορευτικά & ενδιαφέροντα  εικαστικά εμπνευσμένα από τους ήρωες του βιβλίου.

Η κυρία Ραχήλ Μαρτίδου συγγραφέας και σχολική σύμβουλος  παρουσίασε το παραμύθι στο κοινό, ενώ την εκδήλωση τίμησαν πολλοί και αξιόλογοι συγγραφείς και άνθρωποι του Πολιτισμού όπως η συγγραφέας Γλυκερία Γκρέκου , η κυρία Ξανθοπουλου του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης , εκπαιδευτικοί του Παιδικού Πλανήτη, η συγγραφέας Τασούλα Τσιλιμένη ή Διευθυντές του Κολεγίου "Δελασάλ" και πολλοί άλλοι.

Στην δραματοποίηση συμμετείχε και ο Λαρισαίος μουσικός  Γιάννης Τσοπάνογλου με το μαντολίνο του.Το παραμύθι αυτό  με ευφάνταστο τρόπο, χιούμορ και φαντασία, κάνει τα παιδιά να ξεχνούν τους φόβους τους, ενώ μέσα από τα 6 υπέροχα τραγούδια του, οι φόβοι φεύγουν πράγματι μακριά με παιχνίδι και χαμόγελα πολλά .