Διαγωνισμό σεναρίου προκηρύσσει η ΑΜΚΕ «Θράκα»  σε συνεργασία με το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας/artfools και στα πλαίσια του 8ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Λάρισας/artfools.

Όροι συμμετοχής

• Γίνεται δεκτό σενάριο μυθοπλασίας με ελεύθερο θέμα, για ταινία διάρκειας 15 λεπτών περίπου που αντιστοιχεί σε κείμενο έως 15 σελίδες.

• Το κείμενο θα πρέπει να σταλεί σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: gogosthanos@yahoo.gr μέχρι και τις 2 Φεβρουαρίου 2016.

• Στο παραπάνω e-mail εκτός από το κείμενο θα σταλούν τα στοιχεία του συγγραφέα ήτοι: Ονοματεπώνυμο, πόλη, και στοιχεία επικοινωνίας συγγραφέα (διεύθυνση, e-mail, τηλέφωνο επικοινωνίας).

• Το σενάριο θα πρέπει να είναι δημιούργημα του αναγραφόμενου συγγραφέα και δεν θα έχει δημοσιευθεί σε έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο.

• Ο συγγραφέας παραχωρεί τα δικαιώματα δημοσίευσης του σεναρίου με αναγραφή του δημιουργού και χωρίς εμπορικούς σκοπούς, για τις ανάγκες προώθησης του Φεστιβάλ.

• Ο συγγραφέας συναινεί στην περίπτωση που βραβευτεί το σενάριό του και συντρέχουν οι κατάλληλες συνθήκες, να γίνει ταινία μικρού μήκους από την ομάδα κινηματογράφου της artfools η οποία θα προβληθεί στο διαγωνιστικό τμήμα του 9ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Λάρισας/ artfools.

Κριτική επιτροπή από 3 άτομα επιλογής της ΑΜΚΕ «Θράκα» θα απονείμει ένα βραβείο στο καλύτερο σενάριο.

Η επιτροπή θα ανακοινωθεί μέσα από τα sites της ΑΜΚΕ «Θράκα» και του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Λάρισας www.artfoolsvideofestival.gr.

Το βραβείο θα απονεμηθεί στον δημιουργό στις 28 Φεβρουαρίου 2016 κατά την τελετή λήξης του 8ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Λάρισας.

Ο δημιουργός με την αποστολή του σεναρίου, συμφωνεί με τους όρους της συμμετοχής.