Πλήθη πιστών χριστιανών  παρέστησαν στην Νίκαια, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου,   προκειμένου να συμμετάσχουν στις πλούσιες εορταστικές και λατρευτικές ιερές ακολουθίες της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου. 

 Στον μεγάλο πανηγυρικό αρχιερατικό εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, ο οποίος μίλησε για τον Μεγαλομάρτυρα Άγιο Γεώργιο, την γενναιότητά του και το μεγάλο χάρισμα της θαυματουργίας, με το οποίο τον προίκισε ο Θεός, ενώ χειροθέτησε Αναγνώστη και Ιεροψάλτη τον τ.Δήμαρχο Κιλελέρ κ.Ρίζο Κομήτσα. Στην συνέχεια προέστη της ιεράς λιτανεύσεως των ιερών εικόνων παρουσία του Δημάρχου Κιλελέρ κ.Αθανασίου Νασιακόπουλου, των αρχόντων του τόπου, του ιερού κλήρου και του ευσεβούς λαού.

Τo πρωί της κυριωνύμου ημέρας τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία συλλειτουργούντων  ιερέων  από την Λάρισα και την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και   προεξάρχοντος του αρχιμανδρίτου π.Aχιλλίου, ο οποίος κήρυξε και τον πανηγυρικό λόγο της εορτής του  Αγίου Γεωργίου.