Μετά από δέκα μέρες εντατικού προγράμματος προπονήσεων στο προπονητικό κέντρο του Καρπενησίου η αποστολή της ΑΕΛ επέστρεψε στην Λάρισα το απόγευμα της Πέμπτης. 

Ο Ράτκο Ντόστανιτς έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του αυτές τις ημέρες συνεχίζοντας τα φιλικά και τις προπονήσεις, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις που ξεκινούν από το τέλος του Αυγούστου με το κύπελλο Ελλάδος. 

Η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης δεν έλαβε χώρα, καθώς λόγω του ταξιδιού ο Σέρβος έδωσε ρεπό στους παίκτες, οι οποίοι σηκώθηκαν πριν τις 7 το πρωί για να κάνουν την τελευταία προπόνηση στο Καρπενήσι. 

Σημειώνεται πως ο Άγγελος Βέρτζος ήταν ο μόνος παίκτης που αναχώρησε από χθες, καθώς ανέβασε πυρετό.

Ευχαρίστησε το ξενοδοχείο η ΠΑΕ

Ακόμα, η ΑΕΛ ευχαρίστησε δημοσίως το ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει η αποστολή αυτές τις ημέρες, αφήνοντας να εννοηθεί πως η ΑΕΛ θα το επιλέξει και την επόμενη σεζόν για την προετοιμασία της. 

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί με τον πιο θερμό τρόπο τόσο την ιδιοκτησία όσο και το προσωπικό του ξενοδοχείου Lecadin στο Καρπενήσι για τη ζεστασιά με την οποία μας φιλοξένησαν και μας επέτρεψαν να κάνουμε μια ιδανική προετοιμασία.

Η ανύψωση της σημαίας της ΑΕΛ στο πιο ψηλό κοντάρι του ξενοδοχείου, η καθημερινή εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, αλλά και η γιορτή που διοργανώθηκε χθες το βράδυ προς τιμήν των προπονητών και των ποδοσφαιριστών μας θα μας μείνουν αξέχαστα.

Ραντεβού του χρόνου!