Μετά από συνεχή προβλήματα και αλλεπάλληλες αναβολές ορίστηκε τελικά η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Football League και του κυπέλλου Ελλάδος την προσεχή Παρασκευή.

Στις 11.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο Γουδί η κλήρωση του Κυπέλλου για την α' φάση, στην οποία θα συμμετάσχουν οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, ανάμεσα στις οποίες είναι η ΑΕΛ, αλλά και οι θεσσαλικές ομάδες ΑΟ Τρίκαλα, Ολυμπιακός Βόλου και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Μία ώρα μετά, στις 12.30, θα διενεργηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος, όπως έγινε γνωστό στο περιθώριο του διοικητικού συμβουλίου της Τετάρτης. Η ανακοίνωση: «Η κλήρωση του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 θα διεξαχθεί την Παρασκευή  04 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 12.30 στα γραφεία της FOOTBALL LEAGUE (Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα)».

Σημειώνεται ότι η σέντρα του πρωταθλήματος οριστικοποιήθηκε για τις 27 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται πως από τον Ιούνιο έχουν σημειωθεί αμέτρητες ενστάσεις και δικαστικές διαμάχες τόσο για τον αριθμό των ομάδων που θα αγωνιστούν στη νέα Football League, όσο και για το ποιες θα είναι αυτές και το αν θα υπάξουν Play Off ανόδου.

Τελικά, το πρωτάθλημα θα γίνει με έναν όμιλο 18 ομάδων χωρίς Play Off και οι ομάδες που θα αγωνιστούν είναι οι: Αγροτικός Αστέρας, ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Σμύρνης, Αχαρναϊκός, Εργοτέλης, Ζάκυνθος, Καλλιθέα, ΑΟΚ Κέρκυρα, Κισσαμικός, Λαμία, Ολυμπιακός Βόλου, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Πανελευσινιακός, Πανσερραϊκός, Τρίκαλα και ΑΟ Χανίων.