Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο μεγάλος νικητής και στη Λάρισα, καθώς κατέκτησε τις τέσσερις από τις οκτώ βουλευτικές έδρες μετά από συνεχείς ανατροπές.

Φτάνοντας στο 50% της ενσωμάτωσης σημειώθηκε μεγάλη ανατροπή στις έδρες, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έπιασε τις τέσσερις ενώ είχε μόλις δύο, απορροφώντας εκείνες του Βασίλη Κόκκαλη των ΑΝΕΛ και του Νίκου Τσιλιμίγκα του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος μέχρι τις 10 το βράδυ έμπαινε στη Βουλή παίρνοντας τη θέση του Κώστα Μπαργιώτα από το Ποτάμι που έμεινε τελικά χωρίς έδρα.

Έτσι, στη Λάρισα από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται η Άννα Βαγενά, ο Νίκος Παπαδόπουλος και Αστέριος Πάπρας, ενώ από το εάν ο Αλέξης Τσίπρας κρατήσει την έδρα στη Λάρισα, εξαρτάται αν θα βγει βουλευτής και ο Νίκος Σαμαράς.

Από την άλλη, η ΝΔ εκλέγει δύο βουλευτές (Χαρακόπουλος-Κέλλας), ενώ από μία έδρα παίρνουν Χρυσή Αυγή (Σβερώνη) και ΚΚΕ (Λαμπρούλης).

Συνεχείς ανατροπές στη Λάρισα

Αξίζει να σημειωθεί πως από τις 9 το βράδυ σημειώνονται συνεχείς ανατροπές στις έδρες. Αρχικά έναν βουλευτή έβγαζε η Ένωση Κεντρώων, παίρνοντας την έδρα της Χρυσής Αυγής. 

Στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που πανηγύριζε, καθώς πήρε την έδρα του Ποταμιού. Μαζί και οι ΑΝΕΛ που φαινόταν ότι εκλέγουν πάλι τον Βασίλη Κόκκαλη. 

Ωστόσο, λίγο πριν τις 11 το βράδυ ο ΣΥΡΙΖΑ αρχικά απορρόφησε την έδρα των ΑΝΕΛ και λίγα λεπτά μετά και εκείνη του ΠΑΣΟΚ, φτάνοντας τις 4 έδρες από τις συνολικά 8.

Τα ποσοστά στη Λάρισα μέχρι στιγμής: