Την Πέμπτη 01/10/2015, και ώρα 10.00 π.μ έως 12.30 μ.μ., σε συνεργασία με το ΙΚΑ Λάρισας, τα στελέχη του Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ,  θα βρίσκονται στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου του ΙΚΑ Λάρισας, οδός Ασκληπιού 29 και Πατρόκλου,  για να ενημερώσουν και να πληροφορήσουν τους πολίτες της Λάρισας για τις δωρεάν υπηρεσίες του Δικτύου. Ήδη, παρόμοιες ενέργειες έλαβαν χώρα με μεγάλη επιτυχία και στις έδρες των άλλων νομών της Θεσσαλίας. 

Συγκεκριμένα, τα στελέχη του Δικτύου θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα ερωτήματα των συμπολιτών που αφορούν σε ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα καθώς και σε ζητήματα εργασιακών σχέσεων και απασχόλησης, και τα οποία ερωτήματα θα απαντώνται από την έγκυρη ομάδα των ειδικών νομικών του Δικτύου. 

Υπενθυμίζεται ότι η παροχή των υπηρεσιών πληροφόρησης και συμβουλευτικής από τα στελέχη του Δικτύου, καθώς και η διαδικασία υποβολής και απάντησης των σχετικών υποβαλλόμενων ερωτημάτων των πολιτών, είναι δωρεάν.