ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ

ΤΟΝ  ΖΗΣΗ ΡΟΥΜΠΟ  στην Τρελή Κωμωδία

FRIENDS MANIFEST

ΚΕΙΜΕΝΟ/ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΖΗΣΗΣ ΡΟΥΜΠΟΣ

ΠΑΙΖΟΥΝ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΗΤΟΣ, ΖΗΣΗΣ ΡΟΥΜΠΟΣ

ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Παρασκευή 25/12 & Σάββατο 26/12 ώρα 21.30 - Κυριακή 27/12 ώρα 20.00

Παρασκευή 1/1/16 & Σάββατο 2/1 ώρα 21.30 - Κυριακή 3/1/16 ώρα 20.00

Δύο κολλητοί, ο Μάρκος και ο Άγγελος, μας διηγούνται το χρονικό της φιλίας τους και μας ταξιδεύουν στις εμπειρίες που μοιράστηκαν από την μέρα που πρωτογνωρίστηκαν σε έναν παιδότοπο μέχρι το σήμερα. Μία παράσταση για την φιλία που απευθύνεται σε όποιον υπήρξε ποτέ φίλος με κάποιον. 

Ανταλλάσσοντας τη σκυτάλη της αφήγησης, πότε ο Μάρκος και πότε ο Άγγελος μας προσκαλούν στις πιο σημαντικές στιγμές της μακροχρόνιας φιλίας τους: από τα γήπεδα μπάσκετ και τα κλαμπ που έβγαιναν έφηβοι μέχρι το καταφύγιο τους, την αετοφωλιά.  Ζητάνε τη βοήθεια του κοινού όταν πρόκειται να διαλέξουν το ποια ταινία να δουν, ένα αυτοσχεδιαστικό σημείο της παράστασης όπου οι 2 ηθοποιοί δέχονται προτάσεις από τον κόσμο και τις ζωντανεύουν πάνω τη σκηνή.

Το FRIENDS MANIFEST είναι η δεύτερη σε σειρά παράσταση από την τριλογία MANIFEST του Ζήση Ρούμπου. Εξερευνά τα συναισθήματα που απαρτίζουν μία δυνατή φιλία, με την τεχνική της 

αφηγηματικής παντομίμας: οι ηθοποιοί, χωρίς την βοήθεια σκηνικών, πλάθουν το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται και αφήνουν στον θεατή να συμπληρώσει τα οπτικά κενά με την φαντασία του. 

 

Άλλοτε δραματικό, αλλά κυρίως κωμικό, το FRIENDS MANIFEST απευθύνεται σε όσους υπήρξαν φίλοι με κάποιον και απαντά στο αιώνιο ερώτημα: ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΒΑ;;;

Διάρκεια: 70 λεπτά

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ : 2410 549777

Είσοδος 15€ - Φοιτητικό – Άνω των 65 & Ανέργων 12 €