Τη μάχη με τη λευχαιμία έχασε το βράδυ της Παρασκευής ο αδελφός του γνωστού Λαρισαίου ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρης. 

Ο Δημήτρης Μόρας νοσηλεύτηκε για πολύ καιρό στην Αυστραλία, αλλά εδώ και λίγες μέρες είχε μεταφερθεί στην πατρίδα του για να συνεχίσει τη νοσηλεία. Ωστόσο, χθες έχασε τελικά τη ζωή του σε ηλικία 35 ετών. 

Η κηδεία του Δημήτρη Μόρα θα γίνει την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στον ναό Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων Λάρισας.

Συλλυπητήρια για τον χαμό του αδελφού του εξέφρασαν στον Βαγγέλη Μόρα ομάδες του ιταλικού ποδοσφαίρου και η Ιταλική Λίγκα.

Ο εκλιπών πήγε για διακοπές στην Αυστραλία τον Μάρτιο του 2014, όταν μετά από μία εντελώς απρόοπτη αδιαθεσία επισκέφθηκε το νοσοκομείο Alfred. Η διάγνωση των γιατρών ήταν καταπέλτης για τον αδερφό του διεθνούς αμυντικού, καθώς μετά τις σχετικές εξετάσεις, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπασχε από λευχαιμία. Ο Δημήτρης Μόρας εισήλθε στο νοσοκομείο στις 7 Απριλίου του 2014 και επειδή οι γιατροί που τον παρακολουθούν έκριναν επικίνδυνη έως απαγορευτική για την υγεία του άτυχου νέου οποιαδήποτε μετακίνηση, νοσηλεύτηκε για πολύ καιρό στην χώρα. 

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μόρας τον επισκέφθηκε πέρυσι το καλοκαίρι στο νοσοκομείο και προχώρησε σε δωρεά μυελού των οστών για να βοηθήσει στον αδελφό του. Η φωτογραφία είχε αναρτηθεί στο Facebook του διεθνούς αμυντικού στις 30 Ιουλίου του περασμένου έτους.