Επεισόδια σημειώθηκαν λίγα λεπτά πριν την σέντρα του φιλικού της Νίκης Βόλου με την Λάρισα στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Η ένταση, το ξύλο και η ρίψη αντικειμένων μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων και των οπαδών των δύο συλλόγων δεν αποφεύχθηκαν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το φιλικό να αργήσει να ξεκινήσει. Επίσης... παρατράγουδα υπήρξαν και στα πρώτα λεπτά του ματς με... ανταλλαγή καθισμάτων, φωτοβολίδων, κροτίδων και μπουκαλιών αλλά και εστίες φωτιάς στις κερκίδες. Οι οπαδοί των δύο ομάδων, παρά τα όποια μέτρα είχε πάρει η αστυνομία, συναντήθηκαν και έτσι έγινε το κακό. Η ένταση και οι αψιμαχίες μεταφέρθηκαν και στο γήπεδο ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Για την ιστορία η ΑΕΛ νίκησε με 2-1 χάρη σε γκολ των Χοτζάλι (28') και Μαρουκάκη (79'). Για τη Νίκη είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Αζίζ (63').

Νίκη Βόλου (Λεωνίδης Μπίλης): Σταυράκης, Κεμάλι, Παπαδόπουλος, Καρατάσιος, Ναουμίδης, Ιβανίδης, Μπαλαράμπε, Μέτσε, Κανελλόπουλος, Ταουσιάνης, Κρεββατάς. Αγωνίστηκαν και οι: Βέργος, Πασκούλεφ, Ευθυμίου, Παπουρτζής, Κανταρτζής, Αζίζ, Γκίκας, Κόλα, Αποστολίδης, Αναστασίου, Αντζούρης, Γεωργιάδης.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοβ (46’ Καβουσάκης), Νικολακάκης (46’ Μασούρας), Κοντοχρήστος (46’ Μονιάκης), Βέρτζος (62’ Κομεσίδης), Γιοβάνοβιτς (71’ Σουλιώτης), Αναστασόπουλος (62’ Λαμπρόπουλος), Μπανούσης (71’ Χάμος), Ναγιάρ (46’ Ροβύθης), Χοτζάλι (65’ Καπός), Ουρτάδο (55’ Μπουντόπουλος), Τσιμπάμπα (62’ Μαρουκάκης).

gazzetta.gr