Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Βαγγέλη Πλεξίδα για την εξαγορά των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας είχε την πρώτη γνωριμία του με τα στελέχη της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ

Ο νέος ισχυρός άνδρας των "βυσσινί" ζήτησε να συναντηθεί με τη διοίκηση του σωματείου, αίτημα που αυτή αποδέχθηκε, ενώ στην ανακοίνωση επισημαίνεται μεταξύ άλλων πως "συμφωνήθηκε ότι πρωταρχικό ζητούμενο για οποιονδήποτε νέο μεγαλομέτοχο είναι η διατήρηση της διαχρονικά ανεξάρτητης και αδέσμευτης πορείας της ομάδας, ταυτόχρονα με τη βιώσιμη και αξιοπρεπή λειτουργία της ΠΑΕ ΑΕΛ".

Ολόκληρη η ανακοίνωση για τη συνάντηση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 27/6/2015 στα γραφεία του Σωματείου, μετά από επιθυμία του κου Κούγια, συνάντηση γνωριμίας με τη διοίκηση, στην οποία εξέθεσε το πλάνο και τα σχέδια του για το μέλλον της ΠΑΕ. Από πλευράς ΔΣ ενημερώθηκε για τη δομή και την οργάνωση του Σωματείου, για τα εν λειτουργία τμήματά του και για την εν γένει παρουσία του στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης.

Συζητήθηκε επίσης η προθεσμία η οποία προκύπτει από την από 21/6/2015 ανακοίνωση του Σωματείου και την οποία αποδέχτηκε να σεβαστεί. Κατέστη σαφές και συμφωνήθηκε ότι πρωταρχικό ζητούμενο για οποιονδήποτε νέο μεγαλομέτοχο είναι η διατήρηση της διαχρονικά ανεξάρτητης και αδέσμευτης πορείας της ομάδας, ταυτόχρονα με τη βιώσιμη και αξιοπρεπή λειτουργία της ΠΑΕ ΑΕΛ.