Ο Τύρναβος επικράτησε του Εθνικού Σερρών με 2-0 στο τελευταίο ματς της ομάδας των Σερρών στη κατηγορία και μπήκε στα πλέι άουτ απ' όπου θα διεκδικήσει την παραμονή του στη κατηγορία.Οι γηπεδούχοι, μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι καθώς αυτοί ήταν που καίγονταν για τους τρεις βαθμούς και στο 24' κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Κρεββατά, όμως ο Κυριάκος που εκτέλεσε το πέναλτι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και εν συνεχεία ο ίδιος, πήρε το ριμπάουντ στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος όμως η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε και τους λύτρωσε! Αρχικά στο 54', ο Γεωργίου σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ, ενώ στο 67' ο Εθνικός έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Γούπο, με τον Καραβαρίτη να συνεχίζει κάτω από τα γκολπόστ. Το γκολ τελικά για τον Τύρναβο ήρθε στο 83', με τον Λαμπρόπουλο μετά από φάση διαρκείας να κάνει το 1-0. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ήρθε ακόμα ένα τέρμα για τους γηπεδούχους με τον Αλεξίου να κάνει το 2-0.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Λαμπρόπουλος, Παληγεώργος, Στεργιανός, Σουλιώτης, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Κυριάκος (46' Ποκόνγκ), Γεωργίου, Γκούρτσας (65' Αλεξίου), Χαλούλος (52' Όττα).

ΕΘΝ. ΣΕΡΡΩΝ (Αλέξης Αλεξίου): Γούπος, Αγγελίδης, Παπαϊωάννου, Κοντσίδης, Παναγιωτίδης, Χατζηδημητρίου, Ανδρέου (67' Κραβαρίτης), Κρεββατάς, Δούμτσιος (80' Νικολίτσας), Ελευθεριάδης, Τσιλούλης.

foto athleticlarissa.gr