Στην πρώτη σειρά των θέσεων της αίθουσας εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Divani βρίσκονταν χθες βράδυ δύο "γαλάζιοι" της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η Ρένα Καραλαριώτου και ο Κώστας Τζανακούλης παρακολούθησαν με προσοχή δια ζώσης τον Απόστολο Τζιτζικώστα το βράδυ της Πέμπτης στο κεντρικό ξενοδοχείο να αναλύει το όραμά του για τη Νέα Δημοκρατία στο κοινό της Λάρισας, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε στην Θεσσαλία. 

Μάλιστα, ο νεαρός πολιτικός χαιρέτισε πρώτους τους δύο αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης μόλις κατέβηκε από το πόντιουμ, συνεχίζοντας τους χαιρετισμούς των υπόλοιπων παρευρισκομένων... προς τα δεξιά. 

Αντιθέτως, οι νυν βουλευτές της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας δεν βρέθηκαν στην αίθουσα λόγω "ανωτέρας βίας", αφού την ίδια ώρα στο κοινοβούλιο διεξαγόταν η κρίσιμη συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες. Δεν είναι μυστικό βέβαια πως αμφότεροι οι βουλευτές κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους μέχρι στιγμής, αποφεύγοντας να πάρουν θέση για το ποιον από τους τέσσερις υποψήφιους αρχηγούς της ΝΔ θα στηρίξουν στην εκλογική "κούρσα". 

Στο Divani επίσης βρέθηκε η νέα υποψήφια της ΝΔ Στέλλα Μπίζιου, η οποία τάσσεται υπέρ του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για την επόμενη μέρα στη Συγγρού, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι "γαλάζιοι" που βρέθηκαν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Γ.Τ.