Το 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας θα διεξαχθεί στις 27 και 28 Φεβρουαρίου 2016 στην πόλη μας στον κινηματογράφο Victoria ο οποίος παραχωρείται και φέτος για τις ανάγκες του Φεστιβάλ. 

Ταυτόχρονα με τις προβολές θα γίνει το Πανελλήνιο forum κινηματογραφικών ομάδων το οποίο πέρσι είχε μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία. Επίσης κατά τη διάρκεια του διημέρου θα οργανωθούν και εργαστήρια μαθητικού κινηματογράφου με την ευκαιρία της επίσκεψης σχολικών κινηματογραφικών ομάδων στη Λάρισα.

 Στις κινηματογραφικές μαθητικές ομάδες που θα φθάσουν στη Λάρισα για την παρακολούθηση των ταινιών τους, θα υπάρχει ομάδα ξενάγησης από το φεστιβάλ, ώστε να αποκτήσει η εκδρομή τους πολιτιστικό χαρακτήρα. 

Πληροφορίες και όροι συμμετοχής για το Πανελλήνιο μαθητικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στο επίσημο site του Φεστιβάλ: www.artfoolsvideofestival.gr Επιγραμματικά, γίνονται δεκτές ταινίες από μαθητικές ομάδες ή μεμονωμένους μαθητές δημιουργούς διάρκειας μέχρι 15 λεπτά. Το θέμα είναι ελεύθερο και η προθεσμία υποβολής της ταινίας είναι μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2015. Επικοινωνία στο : artfools.mathitiko@gmail.com