Με πολύ φαντασία, μεράκι και κυρίως ταλέντο μικρές και μεγάλες αθλήτριες Γυμναστικού Συλλόγου ΝΙΚΗ Λάρισας  έδωσαν παλμό και ζωντάνια στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Σάββατο 13/06/2015.. καθώς και εκατοντάδες φίλαθλοι  προσέφεραν το θερμό τους χειροκρότημα στο υπέροχο θέαμα που παρουσίασαν τα παιδιά

Οι Λιλιπούτειες αθλήτριες τόσο των αγωνιστικών όσο και των προαγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου μας από πολλές περιοχές της Λάρισας, παρουσίασαν προγράμματα γεμάτα χάρη και αρμονία, ολοκληρώνοντας την προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά μαζί με τις προπονήτριές τους, χαρίζοντας στο κοινό εξαίρετο θέαμα. Προγράμματα ρυθμικής γυμναστικής με μπάλες, σχοινάκια, στεφάνια, κορίνες και κορδέλες, συνθέσεις σύγχρονου και μοντέρνου χορού αλλά και προγράμματα  από ομάδες χορού Hip- Hop, ξεσήκωσαν τον κόσμο. Την επιμέλεια των προγραμμάτων – χορογραφιών είχαν οι προπονήτριες Κανάκη Σοφία, Έυα Ζαφειράκη, Αρετή Ανδρεάδη, Αγγελική Κουτσιαύτη, Τζένη Κουτούμπα, Ιωάννα Καλτσογιάννη ,Όλγα Γκαραβέλα και Μπελιάεβα Ναταλία όπου βράβευσαν και τις μικρές τους αθλήτριες (μετάλλια-διπλώματα) για το σπουδαίο έργο που επιτελούν όλη τη χρονιά και για την άψογη συνεργασία τους. Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους του παράγοντες και τους χορηγούς που βοήθησαν στην οργάνωση και πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Ιδιαιτέρως, το MIKEL COFFEE COMPANY, τα ΦΥΤΩΡΙΑ ΜΥΛΩΝΑ (Τύρναβος),το ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΠΗΛΕΙΟ ( Αθ.Διάκου 4-6), το δημοσιογράφο ΓΡΙΒΑ Β. για την παρουσίαση της εκδήλωσης, το ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ του Σ.ΚΑΝΕΛΛΟΥ 

( Ε. Βενιζέλου 157) όπου υπάρχει το φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης αλλά και το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ με το οποίο συνεργάστηκε ο σύλλογος. Ωστόσο, τα εύσημα  παίρνουν και οι γονείς για τη δική τους προσπάθεια όλο το χρόνο και το Δ.Σ τους ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις προπονήτριες του συλλόγου.

Στο σημείο αυτό να συγχαρούμε την αγωνιστική ομάδα HIP - HOP του συλλόγου, Youngsters Crew και την προπονήτριά τους Ε. Ζαφειράκη που συμμετείχαν στον διαγωνισμό Bounce Street Dance Contest και πήραν την έβδομη θέση (Ε. Φιτσοπούλου, Π.Σκαφιδα, Ε.Χρήστου, Κ.Ξυτσα , Φ.Κύρκου , Μ.Τσουλούφη , Ε.Καραμητρά, και Ζ.Σταυροθεοδωρου). 

Παράλληλα θερμά συγχαρητήρια στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου και στις προπονήτριές τους για τη συμμετοχή του στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των κατηγοριών Γυναικών ( Δανίλη Δ.),Νεανίδων(Ριζούλη Χ.),  Παγκορασίδων (Παπακώστα Α, Μέρμηγκα Μ, Σιμοπούλου Ρ),  Προπαγκορασίδων (Νάτση Σ., Μαρκάκη Α., Ζάρρα Χ., Κατσανούλη Ε.,) και προαγωνιστικών( Καρατσουλιά Α., Κανιούρα Α., Κιούση Μ., Μακεντούδη Κ.)

Με ευχές για ένα Καλό και με Υγεία Καλοκαίρι ολοκληρώνεται η φετινή χρονιά αφήνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον και το έργο του συλλόγου!

Όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν με το Γυμναστικό Σύλλογο Νίκη Λάρισας τα παρακάτω τηλ. είναι πάντα διαθέσιμα, 6972475445, 6945128452, 6984939456.