Στις 5 Οκτωβρίου 1995, το MEGA προέβαλε σε πρεμιέρα το πρώτο επεισόδιο μιας σειράς που έχει γίνει πια κλασική, αλλά αποτελεί και το "βάπτισμα του πυρός" για δύο από τους πιο πετυχημένους σεναριογράφους στην ελληνική τηλεόραση. Τι έκανε όμως σε αυτό ο Γιώργος Λιάγκας; 

Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου του 1995, το πρώτο επεισόδιο προβαλλόταν στο MEGA και ξετύλιγε την πλοκή ενός παράνομου έρωτα που γεννήθηκε στην Ιταλία, εξ' ου και ο γλυκός και ιταλιάνικος τίτλος.

Αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά, παρατηρήσαμε πως στις πρώτες σκηνές εκείνου του επεισοδίου της πρεμιέρας, ένας από τους κομπάρσους μας θύμιζε έντονα κάποιον... Ο μετέπειτα παρουσιαστής ειδήσεων και ψυχαγωγικών εκπομπών φαίνεται πως είχε δοκιμάσει την τύχη του και την υποκριτική και έτσι έκανε ένα πολύ σύντομο πέρασμα από το πρώτο επεισόδιο. Όπως φαίνεται ο Γιώργος Λιάγκας έχει παίξει σε πολλές σειρές, αφού στην πρωινή εκπομπή του ανέφερε πως έχει παίξει κάποιον ρόλο, ο οποίος δεν ήταν, λέει, κομπάρσου, κάτι που εν προκειμένω δεν προκύπτει, αφού στο Ντόλτσε Βίτα  κάνει πέρασμα 2'' δευτερολέπτων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τον Γιώργο Λιάγκα από το 11.20