Περισσότερους από 60 τόνους φρούτων διένειμε η Περιφέρεια Θεσσαλίας το τελευταίο διάστημα μέσω Δήμων της περιοχής σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και πολίτες που έχουν πληγεί από την κρίση.

Τα φρούτα συγκεκριμένα διανεμήθηκαν σε ωφελούμενους κοινωνικών δομών, στους κατόχους της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης και σε όσους υπέβαλαν αίτηση για το επισιτιστικό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σε δηλώσεις της η αρμόδια θεματική αντιπεριφερειάρχης κ. Μαρία Μαμάρα σημείωσε τα εξής: «Η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος για την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, διένειμε συνολικά περισσότερους από 60 τόνους φρούτων σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη στην περιοχή μας.

Αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού, κάθε πρωτοβουλία, δράση και ενέργεια που μπορεί να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν πληγεί από την κρίση των τελευταίων ετών στη χώρα μας».