Ανακοίνωση στήριξης των οπαδών της ομάδας εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ για άλλη μια φορά θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς τους οπαδούς μας που είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της ποδοσφαιρικής γιορτής που γίνεται σε κάθε παιχνίδι στο AEL FC ARENA.

Αυτοί δίνουν φτερά στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές μας και αυτοί είναι που δίνουν παραδείγματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού μη αντιδρώντας στις προκλήσεις ανάγωγων παραγόντων και ποδοσφαιριστών.

Αυτοί είναι που προστατεύουν το γήπεδό μας και αυτοί είναι που αποτελούν την ασπίδα στα σχέδια όλων αυτών που με τις ενέργειές τους κατάντησαν, την πρωταθλήτρια και κυπελλούχο ΑΕΛ, να αγωνίζεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και να έχει ιδιοκτήτες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και περιβάλλον ομάδας που προσβάλουν την ιστορία της ΑΕΛ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας κάνει έκκληση σε όλους να μην ασχοληθούν καθόλου, όπως δεν ασχολείται και ο ίδιος, με τους εκβιασμούς και τα μπραβιλίκια και να συγκεντρωθούμε όλοι στον ένα και μοναδικό στόχο, το πρωτάθλημα της Football League, να πάμε όσο πιο ψηλά στο κύπελλο και να φτιάξουμε κυρίως τη δική μας ομάδα, με τα δικά μας παιδιά, που θα είναι μία οικογένεια με τους οπαδούς, με την ιδιοκτησία και τη διοίκηση της ομάδας αλλά και κυρίως με την πόλη της Λάρισας και όλους τους κατοίκους του Νομού.

Συγχαρητήρια στους προπονητές και σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν χθες τα οποία απέδειξαν ότι στην ΑΕΛ δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί αλλά 27 ποδοσφαιριστές επιπέδου τουλάχιστον Super League."