Άλλη μία σεζόν δραστηριοτήτων των Ενεργών Πολιτών οδεύει προς το τέλος της. 

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας, για μία ακόμη χρονιά έκαναν έντονα αισθητή την παρουσία τους στην πόλη, με την εθελοντική προσφορά τους για την καλυτέρευση της ζωής μας, την αλληλεγγύη προς τους ανήμπορους συνανθρώπους μας, την συμβολή τους στην προαγωγή του πολιτισμού, της οικολογίας, του εθελοντισμού, και εν γένει κάνοντας πράξη το πώς πρέπει να λειτουργεί ο πολίτης στα πλαίσια της δημοκρατίας. Βέβαια οι ανάγκες των ανθρώπων, ιδιαίτερα σ΄ αυτήν την παρατεταμένα δύσκολη περίοδο, δεν παύουν να αυξάνονται ραγδαία, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εθελοντικών κινημάτων. Αυτό όμως πεισμώνει τους Ενεργούς Πολίτες και τους ωθεί να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο!

Παρόλα αυτά, μία ανάπαυλα είναι πάντα αναγκαία, για να γεμίσουν οι «μπαταρίες», και να ξεκινήσει η νέα σεζόν με περισσότερη όρεξη για δουλειά, με ανανεωμένες δυνάμεις και φρέσκες ιδέες για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο τη συμβολή του κινήματος των Ενεργών Πολιτών, στην κοινωνική ζωή της πόλης μας.

Βέβαια κάποιες δράσεις δε σταματάνε ποτέ γιατί είναι τέτοια η φύση τους, αλλά και γιατί οι ανάγκες των συμπολιτών μας είναι συνεχείς και δυστυχώς, αυτές δεν πάνε διακοπές… Εξάλλου,  ένας Ενεργός Πολίτης είναι ενεργός, όπου κι αν βρίσκεται!

Κλείνοντας λοιπόν τη σεζόν τακτικής λειτουργίας της Στέγης Αλληλεγγύης, οι Εν.Πο.Λ. είπαν να σκαρώσουν μια γιορτούλα για τους εθελοντές και τους φίλους του κινήματος, γιατί ο εθελοντισμός εκτός από προσφορά στους άλλους, είναι και προσωπική χαρά, ανάπτυξη και σύσφιξη των διανθρώπινων σχέσεων, ικανοποίηση των ευγενών ενστίκτων και ψυχική ολοκλήρωση!

Για το λόγο αυτό, καλούνται οι εθελοντές και οι φίλοι των Ενεργών Πολιτών να παραβρεθούν στη Στέγη Αλληλεγγύης (Παναγούλη 37), την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 20:00 το απόγευμα, για να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα, να διασκεδάσουμε με ζωντανή μουσική από το συγκρότημα XRISTOS GORTSOS & THE BAND, και όσοι επιθυμούν να φέρουν από ένα μεζεδάκι  και κάποιο ποτό ή αναψυκτικό, για να στηθεί έναν μπουφέ-ρεφενέ για όλους, έτσι όπως συχνά συνηθίζεται να γίνεται στο πέρας πολλών δράσεών των Εν.Πο.Λ.!