Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Ν. Λάρισας, διοργανώνουν την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας (Κούμα 28) ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Λοιμώξεις σε παιδιά –εμβόλια - βασική συμβουλευτική στους γονείς».

Στόχος της εκδήλωσης η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα σχετικά με την πρόληψη και αντιμετώπιση των πιο συχνών λοιμώξεων στα παιδιά και η σημασία της έγκαιρης και σωστής εμβολιαστικής κάλυψης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που θα συντονίσει η παιδίατρος και πρόεδρος της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Ν. Λάρισας Άννα Κατσάβα, θα γίνουν οι εξής εισηγήσεις: Μαίρη Αλμπάνη-Ψαθά, Παιδίατρος: “Παιδί με πυρετό - Οδηγίες προς τους γονείς”. Αλεξία Σούρλα Παιδίατρος, Συνεργάτης Παιδίατρος Δήμου Λαρισαίων: “Συνήθεις λοιμώξεις τον χειμώνα στα παιδιά”. Αθηνά Χατζηκυπριανού, Παιδίατρος, Συνεργάτης Παιδίατρος Δήμου Λαρισαίων: “Εμβόλια - Συστάσεις”.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κων. Γιαννακόπουλος