Κλήση να επέμβει στον 8ο παιδικό σταθμό της Λάρισας δέχθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης η πυροσβεστική, κληθείσα να σπεύσει στο σημείο καθώς στις εγκαταστάσεις του σταθμού άγνωστοι πέταξαν μολότοφ!

Οι δράστες πέταξαν τις μολότοφ λίγο μετά τις 7 το πρωί και έφυγαν από το σημείο. Από τη ρίψη προκλήθηκαν ζημιές χωρίς να ξεσπάσει πυρκαγιά και έτσι, όταν έφτασε στο σημείο η πυροσβεστική δεν χρειάστηκε να επέμβει. Την ώρα του περιστατικού δεν υπήρχαν ακόμα παιδιά μέσα.

Η αστυνομία ερευνά το σπάνιο περιστατικό και αναζητά τους δράστες, ενώ ο Δήμος Λαρισαίων ενημέρωσε πως ο σταθμός παρέμεινε κλειστός την Πέμπτη και πως δεν θα ανοίξει ούτε την Παρασκευή.

Αναλυτικά:

"Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου θα επαναλειτουργήσει ο Παιδικός Σταθμός στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου, μετά το περιστατικό με τον εμπρηστικό μηχανισμό. Η ενέργεια, χαρακτηρίζεται ακατανόητη από το Δήμο Λαρισαίων και τονίζεται ότι έγινε σε ώρα που ο Παιδικός Σταθμός δεν λειτουργούσε. Οι ζημιές είναι περιορισμένες, ωστόσο ο συγκεκριμένος Παιδικός Σταθμός θα παραμείνει κλειστός και αύριο Παρασκευή".