Σε διάψευση δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για κακό κλίμα μεταξύ των στελεχών του Δήμου, προχώρησε ο Δήμος Ελασσόνας, ξεκαθαρίζοντας πως η παραίτηση της κας Προβίδα υποβλήθηκε κατόπιν αιτήματος του δημάρχου και πως η δημοτική αρχή συνεχίζει απρόσκοπτη το έργο της. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται μια σειρά δημοσιευμάτων και αναρτήσεων τα οποία αναφέρονται σε δήθεν προβλήματα στις τάξεις της δημοτικής αρχής. Επειδή λοιπόν οι «γνωστοί-άγνωστοι» που τροφοδοτούν τα εν λόγω δημοσιεύματα βρήκαν την ευκαιρία για σπέκουλα ξεκαθαρίζουμε:

Η παραίτηση της πρώην Αντιδημάρχου κας Προβίδα ζητήθηκε από τον δήμαρχο και υπεβλήθη όπως ήταν φυσικό. Ο κ. Σερετίδης παραμένει Αντιδήμαρχος και στενός συνεργάτης του δημάρχου Ελασσόνας.

Και οι δύο, όπως και σύσσωμη η δημοτική ομάδα της παράταξης «Ελασσόνα Αλλάζουμε», στηρίζουν με την ψήφο τους εντός του δημοτικού συμβουλίου τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής. 

Όσοι πιστεύουν πως δημιουργώντας μυθεύματα θα φρενάρουν συγκεκριμένες αποφάσεις της δημοτικής αρχής με τις οποίες θίγονται συγκεκριμένα συμφέροντα, είναι βαθιά γελασμένοι. 

Το έργο της δημοτικής αρχής θα συνεχιστεί κανονικά γιατί πολύ απλά αυτό ζητούν οι πολίτες της Ελασσόνας, οι οποίοι βλέπουν κάθε μέρα την Ελασσόνα να αλλάζει.

Όλα τα υπόλοιπα δεν αφορούν τη δημοτική αρχή".