Θερμής υποδοχής έγινε σε χωριά του δήμου Ελασσόνας όπου περιόδευσε την Κυριακή ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ζήσης Γρηγορίου.

Ο κ. Γρηγορίου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πλήθος πολιτών το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και να επαναλάβει την ξεκάθαρη δέσμευση για σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών των πολιτών από το 42% στο 33% ανάλογα με τους ρυθμούς της οικονομίας, μείωση στο 15% του φόρου για τα επιχειρηματικά κέρδη, με ενιαίο φόρο για τις επιχειρήσεις και πρόσθετη μείωση, 7% του ΕΝΦΙΑ το 2015. 

"Με μεθοδικά και σταθερά βήματα, οδηγούμε εκ του ασφαλούς τη χώρα έξω από τα μνημόνια το 2015 και ταυτόχρονα βάζουμε τα θεμέλια για την αποκατάσταση των αδικιών που έφερε η κρίση, την ανασυγκρότηση του κοινωνικού κράτους και πάνω απ' όλα τη διαφύλαξη της περιουσίας και των κόπων των πολιτών" σημείωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για να προσθέσει: "αυτή η δύσκολη φουρτούνα που περάσαμε τα 11 εκατομμύρια των Ελλήνων, μας έχει κάνει όλους σοφότερους. Τώρα πια ξέρουμε τι συμβαίνει γύρω μας. Καταλαβαίνουμε και μόνον από το βλέμμα εκείνους που έχουν την αίσθηση ότι ζούμε στη δεκαετία του '80 και απομονώνουμε κάθε φωνή λαϊκισμού που μόνον συμφορές προμηνύει".

Ο κ. Γρηγορίου εκτίμησε τέλος ότι "έχοντας μπει σε έναν προεκλογικό κυκεώνα που ουδείς άλλος επιθυμούσε σ' αυτή τη χώρα πέραν της αντιπολίτευσης, ζούμε πρωτόγνωρες και ιστορικές στιγμές συνάμα. Η αλήθεια λέγεται πάντοτε μπροστά σε μεγάλους κινδύνους και για κακή τους τύχη εκεί στην αντιπολίτευση, ο κόσμος καταλαβαίνει και το ψέμα αλλά και τον κίνδυνο που ελλοχεύει εάν πλανηθεί από αυτό".