Μετά από τρίμηνη απουσία για τις καλοκαιρινές διακοπές, το δημοφιλές "Πρωινό" του ΑΝΤ1 με παρουσιαστές τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες της χώρας το πρωί της Δευτέρας. 

Το Πρωινό παραμένει παρά την κρίση μία από τις πιο δημοφιλείς εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, σημειώνοντας νούμερα στα μηχανάκια της AGB που φτάνουν συχνά το 40% (πέρυσι βέβαια η αντίστοιχη εκπομπή του Mega κατάφερε να πάρει τα πρωτεία της πρωινής ζώνης). Η επιτυχία αυτή έδωσε την αφορμή στο δίδυμο των παρουσιαστών να ξεκινήσουν τη σεζόν με ένα ιδιαίτερο μουσικοχορευτικό σκετς, στη διάρκεια του οποίου παρουσιάζεται με τη σειρά όλο το νέο καστ της εκπομπής, στο οποίο εντάσσονται για πρώτη φορά κάποια γνωστά ονόματα στον χώρο των εκπομπών τέτοιου είδους, όπως η Μαρία Ηλιάκη, τραγουδώντας παραλλαγές ελληνικών mainstream τραγουδιών. 

Οι στίχοι είναι παραλλαγμένοι ώστε το κάθε μέλος της εκπομπής να μιλά για το δικό του segment παραφράζοντας γνωστά τραγούδια, με τον Λαρισαίο και τη σύζυγό του να εμφανίζονται στο τέλος. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας αυτοσαρκάζεται μετά μουσικής πως παραμένει στο Πρωινό ενώ όλο λέει να φύγει, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις μετά τα δημοσιεύματα που όλο το καλοκαίρι έκαναν λόγο για το τέλος της επιτυχημένης εκπομπής του καναλιού του Αμαρουσίου. 

Το επτάλεπτο αυτό μιούζικαλ του Πρωινού έκανε τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου από το πρωί, προκαλώντας αμέτρητα σχόλια. Δεν ήταν όμως όλα θετικά, καθώς αρκετοί χρήστες των social media κάνουν λόγο για "κιτς", trash tv και κακή επιλογή με το μουσικοχορευτικό κομμάτι, ενώ άλλοι αντιπαρέρχονται υπερασπιζόμενοι μέχρι... θανάτου τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για την επιτυχημένη τηλεοπτική "συνταγή" που ακολουθούν τα τελευταία χρόνια στον ΑΝΤ1.

Δείτε το επτάλεπτο μιούζικαλ του Πρωινού: