Ένας παλιός γνώριμος έδωσε το παρών στις εξέδρες του AEL FC ARENA, προκειμένου να δει από κοντά την παλιά του ομάδα σε μία από τις λίγες περιπτώσεις που του το επέτρεψε το βαρύ πρόγραμμά του. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μόρα, τον διεθνή αμυντικό που κατάγεται από τη Λάρισα και ξεκίνησε την καριέρα του από τους «βυσσινί» προτού αγωνιστεί στην ΑΕΚ και κάνει στη συνέχεια το μεγάλο βήμα στο εξωτερικό, έχοντας δεκάδες συμμετοχές με τις φανέλες των Μπολόνια, Σουόνσι και Ελλάς Βερόνα.

Ο Βαγγέλης Μόρας, που πριν λίγους μήνες έχασε τον αδελφό του, Δημήτρη, από λευχαιμία και έκτοτε έχει ξεκινήσει εκστρατεία για τη διάδοση της θεραπείας της νόσου μέσω της δωρεάς μυελού των οστών, βρέθηκε χθες στα επίσημα του ARENA και παρακολούθησε τη νίκη της ΑΕΛ με 3-1 κόντρα στον Πανελευσινιακό. Λίγες ώρες νωρίτερα, μάλιστα, ήταν στην Ιταλία, καθώς το Σάββατο είχε αγώνα με τη Βερόνα για την Serie Α, αλλά μετά το τέλος των υποχρεώσεων γύρισε στην Ελλάδα με το αεροπλάνο. Από σήμερα ο Βαγγέλης Μόρας κατηφορίζει στην Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για τους αγώνες των προκριματικών του Euro 2016 κόντρα σε Βόρειο Ιρλανδία και Ουγγαρία. Αξίζει να σημειωθεί πως τους τελευταίους μήνες ο Λαρισαίος αμυντικός είναι σταθερά στις κλήσεις των ομοσπονδιακών τεχνικών για τους αγώνες της ομάδας.

Και ο Ντικούδης παρών

Ένας άλλος αθλητής που έχει ζήσει μεγάλες διακρίσεις στο υψηλότερο επίπεδο βρέθηκε επίσης στις εξέδρες του ARENA για τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Ο Λαρισαίος πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Δήμος Ντικούδης, παρακολούθησε τη νίκη της ΑΕΛ από τα επίσημα πανηγυρίζοντας και αυτός τα γκολ της ομάδας. Ο πρωταθλητής Ευρώπης με το 2005, όταν η Εθνική κέρδισε το Ευρωπαϊκό, διατηρεί και πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη Λάρισα.