Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον σημερινό αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 12 αγωνιστική της Football League.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς πήρε μαζί του στην Καρδίτσα 19 ποδοσφαιριστές με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών έχοντας όμως και απουσίες. Από την αποστολή λείπουν οι Αναστασόπουλος, Καπός, Χοτζάλι, Πάτο, ενώ ο Βέρτζος συμμετέχει κανονικά και θα κριθεί η ετοιμότητα του λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Ο κεντρικός αμυντικός αισθάνθηκε σφίξιμο στο δικέφαλο, με αποτέλεσμα να κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του στο σημερινό παιχνίδι.

Μάλιστα αυτή η ενόχληση συνδέεται και με τον τραυματισμό που είχε αντιμετωπίσει πριν από κάποιους αγώνες και πάλι. Σήμερα πάντως θα εκτιμηθεί και πάλι η κατάστασή του για να γνωρίζει και ο προπονητής αν μπορεί να τον υπολογίζει. Αναλυτικά η αποστολή: Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Βέρτζος, Κομεσίδης, Μονιάκης, Μασούρας, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Μπανούσης, Ναγιάρ, Χάμος, Ουρτάδο, Λαμπρόπουλος, Μπουντόπουλος, Ροβίθης, Μαρουκάκης, Μπόγιοβιτς, Κουτσιανικούλης.

Στην ΑΕΛ το κλίμα είναι καλό και όλοι θέλουν να αφήσουν στο παρελθόν την ήττα από την Κέρκυρα, ξεκινώντας και πάλι ένα καλό σερί αποτελεσμάτων σε πρωτάθλημα και κύπελλο.