Εν όψη της έναρξης του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, η Διοίκηση της  ΑΕΛ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει και τους απλούς ανθρώπους, οι  οποίοι ο καθένας με τον τρόπο του στέκονται δίπλα και βοηθάνε έμπρακτα  την Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να δοθούν στον κ. Βασίλειο Ντριγκόγια  (μέλος της επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου), για την πολύ μεγάλη  οικονομική και όχι μόνο, προσφορά του στο τμήμα.

Επίσης ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά τους στο τμήμα, τον κ.  Γιώργο Γκουνέλα (χορηγός και μέλος της επιτροπής Γυναικείου  Ποδοσφαίρου), τον γιατρό της ομάδας Ορθοπεδικό Χειρούργο κ. Ηλία  Παλαιοχωρλίδη, τον γιατρό των αγώνων Ορθοπεδικό Χειρούργο κ. Στέλιο  Αλβανό, τον καρδιόλογο κ.Κωνσταντίνο Πικρό, τους φυσικοθεραπευτές  Γιώργο Ζαχαρή και Θεόφιλο Ραχωβίτη, το Φαρμακείο του κ. Χολέβα επί της  Υψηλάντου 2, για την προμήθεια του φαρμακευτικού υλικού αλλά και στο  Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών(παράρτημα  Λάρισας) για την πολύ σημαντική βοήθεια στην τέλεση των αγώνων.

Τέλος αναφορά θα πρέπει να γίνει και στον Δήμο Λαρισαίων για την  παραχώρηση των εγκαταστάσεων στο Αθλητικό κέντρο Γ.Μητσιμπόνας για τις  ανάγκες των προπονήσεων όπως και την Διοίκηση του ΕΑΚΛ για την  παραχώρηση των εγκαταστάσεων του Σταδίου Αλκαζάρ για τις αγωνιστικές  υποχρεώσεις της ομάδας.

Όλοι μαζί για μια μεγάλη ΑΕΛ!!!

-- 

Γραφείο Τύπου

Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου ΑΕΛ