Από… χίλια κύματα θα περάσει η συμφωνία του Αλέξη Κούγια με τον Βαγγέλη Πλεξίδα μέχρι να πέσουν οι επίσημες υπογραφές για την αγορά της ΠΑΕ ΑΕΛ

Την Τρίτη προέκυψε «συναγερμός» στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, όταν από το πρωί πληροφορήθηκαν με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κούγιας πως για μία ακόμα φορά ο Βαγγέλης Πλεξίδας δεν απαντά στο τηλέφωνο ούτε και στα e-mail του. Ο Αθηναίος δικηγόρος μετά από αυτή τη στάση του Τρικαλινού άφησε να εννοηθεί πως το «deal» χαλάει, παρόλο που έχουν συμφωνηθεί όλα ανάμεσα στις δύο πλευρές από το Σάββατο και σήμερα αναμενόταν να υπογραφούν τα απαραίτητα έγγραφα για να ολοκληρωθεί η αγορά. Αυτό φαίνεται πια πως θα γίνει αύριο – εκτός απροόπτου και πάλι – καθώς ο Βαγγέλης Πλεξίδας έδωσε σημεία ζωής τελικά χθες το απόγευμα, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την πώληση της ΑΕΛ.

Η συμφωνία συνεπώς ισχύει, αλλά θα καθυστερήσει περίπου μία μέρα να οριστικοποιηθεί. Μάλιστα, με νέο mail του ο Αλέξης Κούγιας ενημερώνει πως θα μεταβεί στη Λάρισα αργά την Πέμπτη, καθώς θα βρίσκεται σε δίκη στο Ναύπλιο. Οι δύο άνδρες κανόνισαν το τελικό ραντεβού στο γραφείο του συμβολαιογράφου του Βαγγέλη Πλεξίδα, όπου εκεί αναμένεται να ολοκληρωθεί μία και καλή η πώληση της «βυσσινί» ΠΑΕ, προς ανακούφιση των φιλάθλων της.