Προσφυγή κατά της ΑΕΛ κατέθεσαν οι Νέστος Στεφανίδης και Χρήστος Αθανασόπουλος για να κερδίσουν την ελευθέρας τους, ενώ προχώρησαν και σε απίστευτες καταγγελίες εις βάρος του προέδρου της ομάδας, Βαγγέλη Πλεξίδα.

Σε δημοσίευμα του gazzeta.gr γράφεται επίσης πως οι ποδοσφαιριστές κατήγγειλαν "και στην ύπαρξη καμερών ακόμη και εντός των αποδυτηρίων για μεγάλο χρονικό διάστημα (με απόφαση του Βαγγέλη Πλεξίδα), με τους ποδοσφαιριστές να  υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος της ομάδας έφτασε σε σημείο να χορηγήσει άδεια σε παίκτες χρησιμοποιώντας ως έγγραφο χαρτί… υγείας, για προφανείς λόγους υποτίμησης και απαξίωσης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, εκτός από τη διασφάλιση των δεδουλευμένων τους, επικαλούνται επίσης μείωση της προσωπικότητας, παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων αλλά και πλαστογραφία.

Μάλιστα, υποστηρίζουν πως το αφεντικό των «βυσσινί» πλαστογράφησε την υπογραφή τους καταθέτοντας διαφορετικά συμβόλαια από αυτά που είχαν υπογράψει. Επιπλέον, χρεώνεται στον Πλεξιδα ότι δεν έχει κολλήσει ένσημα τους δύο τελευταίους μήνες και πως δεν έχει πληρώσει διάφορες συμφωνημένες παροχές, όπως έξοδα ενοικίου, αυτοκινήτου και διατροφής"