Η ακμή αντιμετώπιση της είναι ένα ζήτημα που απασχολεί πολλούς νέους ανθρώπους. Στην εποχή μας κυκλοφορούν στο εμπόριο πολλά σκευάσματα, τα οποία έχουν εξελιγμένες συνθέσεις, χάρη στις οποίες κάνουν τη διαφορά.

Το Atache Be Sun Oil Free Emulsion Face SPF30 Αντηλιακή Προσώπου με Χρώμα για τη Μικτή - Λιπαρή Επιδερμίδα με τάση Ακμής, 50ml ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Τα Εργαστήρια ATTACHE δημιούργησαν την πολυτελή και πρωτοποριακή σειρά BE SUN που παρέχει προηγμένες λύσεις στη φωτοπροστασία. Η δράση της στηρίζεται στο αξίωμα της διασφάλισης της υγείας της επιδερμίδας.

Σχηματίζει ένα φιλμ που όταν έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα, δημιουργεί μια διαφανή μεμβράνη που ενεργεί ως εμπόδιο στις βλαβερές ακτινοβολίες. Έτσι, επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και ενισχύει τη δράση των αντηλιακών και ενεργών συστατικών. Έχει υφή που απορροφάται άμεσα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Εγκεκριμένη από την προσεκτική επιλογή ενεργών συστατικών υψηλής τεχνολογίας, η BE SUN συνδυάζει την υπεροχή της αντιγηραντικής θεραπείας. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει έναν αποτελεσματικό φραγμό άμυνας ενάντια στις UVA, UVB και IR ακτινοβολίες. 

Περιέχει:

Βιταμίνη Ε, η οποία συνδράμει στην προστασία από την οξείδωση των κυτταρικών μεμβρανών.

Κοραλλιογενή φύκια που δρουν ως προστάτης κατά της ακτινοβολίας UV / IR. Προωθεί την προστασία των κυτταρικών μεμβρανών.

Φύκια alaria esculenta που υποστηρίζουν τη δυναμική ανάκτηση της ενέργειας των κυττάρων, επιτρέποντας την καλύτερη λειτουργία των συστημάτων προστασίας τους.

Φύκια Laminaria, τα οποία ενεργοποιούν τη διόρθωση των ρυτίδων και την ενυδάτωση του δέρματος.