Τους πλημμυροπαθείς μαθητές της Μάνδρας ενισχύει το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση σχολικού υλικού, τροφίμων μακράς διαρκείας και εμφιαλωμένων νερών. Στο σχετικό κάλεσμα αναφέρονται τα εξής:

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας απευθύνει έκκληση στους συναδέλφους, στους γονείς, στους μαθητές και γενικότερα σε όλη την κοινωνία για την  προμήθεια με σχολικό υλικό, ειδικά τσάντες, τετράδια, γραφική ύλη καθώς και τροφίμων μακράς διάρκειας και εμφιαλωμένων νερών, για τους μαθητές της Μάνδρας και των οικογενειών τους που πλήγηκαν από την πρόσφατη φονική πλημμύρα.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια της Ε.Λ.Μ.Ε., τα αγαθά που θα συγκεντρώσουν να τα παραδώσουν μέχρι και την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017, στο γραφείο της Ε.Λ.Μ.Ε. (Λαπιθών 6) ή αν αδυνατούν να τα μεταφέρουν οι ίδιοι, να επικοινωνήσουν με τα παρακάτω τηλέφωνα  για την παραλαβή τους
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 6937036180
ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ 6972400261
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 6978997235
ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 6957509469
Η αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο και ιδιαίτερα στους μαθητές μας και στις οικογένειές τους,  αποτελεί για εμάς αυτονόητη  ηθική στάση, έμπρακτη ανθρωπιά, προτεραιότητα και υποχρέωση όλων μας, θεμελιωμένη στην κατανόηση   της συλλογικής ευθύνης για την προάσπιση της ανθρώπινης ζωής.