Το μηλόξυδο είναι ένα από τα πιο δραστικά αδυνατιστικά προϊόντα, με τα φαρμακευτικά συστατικά που μας προσφέρει απλόχερα η φύση. Όσο πιο καλή είναι η ποιότητά του, τόσο αποτελεσματικότερη είναι και η δράση του. Βοηθάει άμεσα στο αδυνάτισμα, αρκεί να μπορέσουμε να το εντάξουμε στο διαιτολόγιό μας.

Ας δούμε μερικές συμβουλές για το τι μπορούμε να φάμε όταν κάνουμε μια θεραπεία με μηλόξυδο. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Το πρωινό είναι ένα γεύμα που πρέπει να μας δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να μπορέσουμε να βάλουμε μπροστά τον οργανισμό μας. Ένα smoothie από φρούτα της εποχής με τη συνοδεία ξηρών καρπών ή άλλων αποξηραμένων φρούτων μας δίνουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, χωρίς να μας παχαίνουν. Εναλλακτικά μπορούμε να πιούμε ένα ρόφημα βρώμης ή κάτι άλλο φυτικό.

Το ψάρι, το άπαχο κρέας, το ρύζι και μια σαλάτα ή ένα πιάτο με χόρτα κι βραστά λαχανικά είναι μια σειρά από ιδανικές επιλογές για το μεσημεριανό γεύμα. Ενδιάμεσα και πριν από το βραδινό πιάτο, μπορούμε να καταναλώσουμε μία μπανάνα ή ένα ενεργειακό σνακ, ακόμη και μερικά κριτσίνια ολικής άλεσης με ένα τσάι.

Το βραδινό μας φαγητό πρέπει να αποτελείται από λαχανικά και ένα αυγό. Σαν επιδόρπιο μπορούμε να επιλέξουμε ένα ή δύο μουστοκούλουρα ή ένα άλλο φρούτο (κατά προτίμηση μήλο ή αχλάδι).

Με αυτόν τον τρόπο και έχοντας καταναλώσει μηλόξυδο μέσα στην ημέρα, θα μπορέσουμε να δούμε άμεσα αποτελέσματα όσον αφορά τυμπανισμούς, φούσκωμα και καούρες. Επόμενο στάδιο είναι η απώλεια βάρους και λίπους. Η θεραπεία είναι σύντομη, αφού διαρκεί μόλις τρεις μέρες.