Με την παρέλαση που θα ξεκινήσει στις 11:30 π.μ. κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Λάρισα. Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
08:00: Επίσημη Έπαρση Σημαίας.
10:30: Άφιξη επισήμων και έναρξη δοξολογίας στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Αχιλλείου, στην οποία θα  χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Σεβ. κ.κ. Ιγνάτιος.
Μετά το τέλος της δοξολογίας και εντός του Ιερού Ναού θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από την κα Ζηρδέλη Μαρία, Διευθύντρια του 36ου Δημοτικού Λάρισας.
11:00: Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων από ανώτατες πολιτικές και στρατιωτικές αρχές, εφεδροπολεμιστικές οργανώσεις και εκπροσώπους της Εθνικής Αντίστασης όλων των παραρτημάτων των αναγνωρισμένων αντιστασιακών οργανώσεων.
11:30: Παρέλαση των Αναπήρων Πολέμου, Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μαθητών, Προσκόπων, Οδηγών, πολιτιστικών συλλόγων και τμημάτων των ενόπλων δυνάμεων.