Ο Δήμος Φαρσάλων προσκάλεσε και φιλοξένησε στις 28 και  29 Σεπτεμβρίου, στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων κλιμάκιο των Γιατρών του Κόσμου με σκοπό να εξετάσει μαθητές της επαρχίας Φαρσάλων και να τους δοθεί το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή.
Εξετάστηκαν 223 μαθητές από τους παιδίατρους Πέτρο Μουταβελή και Κατερίνα Στούκερ, τον καρδιολόγο Σταύρο Γεωργόπουλο και την οφθαλμίατρο Βασιλική Σπανού, ενώ συντονιστής της αποστολής ήταν ο Θεοκλής Πιέρος. Τον οδοντιατρικό έλεγχο πραγματοποίησε η οδοντίατρος του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων Αναστασία Ακριβούση.
Ο Δήμος Φαρσάλων ευχαριστεί για τη συνεισφορά στην υλοποίηση του εγχειρήματος την επισκέπτρια υγείας Αναστασία Καραμπινά – Βησσαροπούλου και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό, με επικεφαλής την προϊσταμένη τους Ζέφη Γιαννάκη – Γρηγορίου. Οι εν λόγω κυρίες εργάστηκαν εθελοντικά και πυρετωδώς πολλές ημέρες πριν τον ερχομό των Γιατρών και κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Επίσης ευχαριστεί τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων, Ιατρό Γιώργο Νεχωρίτη για την ιδιαιτέρως σημαντική συμβολή του. Και τέλος, τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Νέστορα Αντωνίου για την παραχώρηση του ΚΥΦ και την άριστη συνεργασία.
Υπεύθυνη Δράσεων Υγείας: Κυριακή Π. Παναγιωτοπούλου, Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ, Πολιτική εκπρόσωπος Δήμου Φαρσάλων στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων.