Τα διάφορα τσιμπήματα που προκαλούνται από τα έντομα και κυρίως τα κουνούπια, δημιουργούν μια σειρά από προβλήματα σε μικρούς και μεγάλους. Τα εντομοαπωθητικά προϊόντα είναι ειδικά μελετημένα σκευάσματα, τα οποία έχουν περάσει από αυστηρούς κλινικούς ελέγχους, πριν λάβουν την έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να κυκλοφορήσουν ελεύθερα και χωρίς προβλήματα στο εμπόριο.

Το Chicco Αντι-Κουνουπικό Spray 100 ml είναι ένα καινοτόμο σκεύασμα, το οποίο έχει άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Κυκλοφορεί στην αγορά σε μορφή σπρέι για ακόμη πιο εύκολη εφαρμογή. Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Είναι ειδικά μελετημένο για το δέρμα των παιδιών. Είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί σε όλες τις κλίσεις για ταχύτερη και ευκολότερη εφαρμογή του προϊόντος σε όλο το σώμα.

Δεν προκαλεί ερεθισμούς και άλλες παρενέργειες. Είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο. Κρατάει μακριά από το ευαίσθητο παιδικό δέρμα, τόσο τα κουνούπια, όσο και τα υπόλοιπα ενοχλητικά έντομα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Δεν περιέχει αλκοόλη, χρωστικές ουσίες, parabens και άλλα χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον.

Η δράση του στηρίζεται στο φυσικό ενεργό συστατικό Eucalyptus Maculata citriodora. Πρόκειται για ένα απόσταγμα από ένα συγκεκριμένο είδος ευκαλύπτου από την Αυστραλία, το οποίο είναι ευρέως αναγνωρισμένο για την εξαιρετική εντομοαπωθητική του δράση.

Μια εφαρμογή προστατεύει το δέρμα του μωρού σας έως και τρεις ώρες. Η αποκλειστική του σύνθεση ενεργεί δραστικά κατά τη διάρκεια της νύχτας και της ημέρας, παρέχοντας άριστη προστασία.