Στο φιλόξενο θερινό κινηματογράφο “Σινέ Μύλος” - Μπαρμπής Βοζαλής στο Μύλο του Παππά, θα περάσουμε και το φετινό κινηματογραφικό μας καλοκαίρι, με αγιόκλημα και γιασεμιά.
Από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου μέχρι την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, θα προβάλλει ταινίες για όλα τα γούστα.
Κωμωδίες, δράματα, θρίλερ, περιπέτειες, φαντασίας, ιστορικές, οσκαρικές, σινεφίλ...  με την καινούρια ψηφιακή μηχανή για ακόμα καλύτερο ήχο και εικόνα.
Κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, με χαμηλό εισιτήριο 4 ευρώ, σ’ έναν κατάφυτο, δροσερό και ευχάριστο χώρο, κάτω απ’ τον έναστρο ουρανό, θα γελάσουμε, θα κλάψουμε, θα ονειρευτούμε, θα θαυμάσουμε.
Γιατί τις ταινίες είναι ωραία να τις βλέπουμε στο σινεμά μαζί.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Δευτέρα 12 Ιουνίου – Παρασκευή 16 Ιουνίου
Μια Πόλη Δίπλα στη Θάλασσα
Ο μοναχικός Λι συγκλονίζεται από τον ξαφνικό θάνατο του μεγάλου του αδερφού κι έρχεται σε δύσκολη θέση όταν μαθαίνει την επιθυμία του τελευταίου να αναλάβει την κηδεμονία του έφηβου ανιψιού του.
Δραματική 2016 | Έγχρωμη/ Διάρκεια: 137΄| Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κένεθ Λόνεργκαν, με τους: Κέισι Άφλεκ, Μισέλ Γουίλιαμς, Κάιλ Τσάντλερ, Λούκας Χεντζ.
Ώρα 22:00
Δευτέρα 19  Ιουνίου – Παρασκευή 23  Ιουνίου
Η Αγάπη είναι ένα Θαύμα
 Στο καταπράσινο τοπίο της γαλλικής Προβηγκίας, η Λουίζ μεγαλώνει μόνη τα δύο παιδιά της μετά το τραγικό δυστύχημα του άντρα της. Τη στιγμή που δείχνει να λυγίζει από τις υποχρεώσεις και τα χρέη του αγροκτήματός τους, πέφτει με το αυτοκίνητο πάνω σε έναν μυστηριώδη άντρα.
 Κομεντί 2015 | Έγχρωμη /Διάρκεια: 100΄| Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Έρικ Μπεσνάρ με τους: Βιρζινί Εφιρά, Μπενζαμέν Λαβέρν, Λουσί Φαγκεντέ.
Ώρα 22:00
Δευτέρα 26  Ιουνίου – Παρασκευή 30  Ιουνίου
Νερούδα
 Το 1948 η Χιλιανή κυβέρνηση θέτει το κομμουνιστικό κόμμα της χώρας εκτός νόμου και ο αστυνομικός Όσκαρ Περουσονό αναλαμβάνει να συλλάβει τον γερουσιαστή και διάσημο ποιητή Πάμπλο Νερούδα. Εκείνος όμως σχεδιάζει να διαφύγει από τη χώρα για την Αργεντινή.
Δραματική 2016 | Έγχρωμη /Διάρκεια: 107΄| Χιλιανή ταινία, σκηνοθεσία Πάμπλο Λαραΐν με τους: Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Μερσέντες Μοράν, Λουίς Νιέκο.
Ώρα 22:00
Δευτέρα 3 Ιουλίου – Παρασκευή 7  Ιουλίου
Toni Erdmann
Ο Γουίνφρεντ είναι ένας μοναχικός καθηγητής μουσικής που διασκεδάζει μεταμφιεζόμενος και σκαρώνοντας φάρσες. Η καριερίστα κόρη του Ίνες, με την οποία έχουν απομακρυνθεί εδώ και καιρό, είναι στέλεχος σε πολυεθνική στο Βουκουρέστι. Μια μέρα, εκείνος θα εμφανιστεί απροειδοποίητα μπροστά της, με περούκα και ψεύτικη οδοντοστοιχία και θα συστηθεί σε όλους ως Τόνι Έρντμαν.
Δραματική κομεντί 2016/ Έγχρωμη | Διάρκεια: 162΄/ Γερμανική ταινία, σκηνοθεσία Μάρεν Άντε με τους: Πέτερ Σιμόνιτσεκ, Σάντρα Χίλερ, Μίκαελ Γουίντενμπορν.
Ώρα 22:00
Δευτέρα 10  Ιουλίου – Παρασκευή 14  Ιουλίου
Παράλογος άνθρωπος
Ένας αλκοολικός και κυνικός καθηγητής φιλοσοφίας τα φτιάχνει με μια επιμελή και έξυπνη φοιτήτριά του, χρειάζεται όμως κάτι υπαρξιακά πολύ πιο βαθύ για να ξαναβρεί την πίστη του στη ζωή.
Ώσπου αποφασίζει να κάνει μια σοκαριστική επιλογή.
Δραματική κομεντί 2015/ Έγχρωμη | Διάρκεια: 96΄/ Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Γούντι Άλεν με τους: Γιόακιν Φίνιξ, Έμα Στόουν, Πάρκερ Πόουζι.
Ώρα 22:00
Δευτέρα 17  Ιουλίου – Παρασκευή 21  Ιουλίου
Κάτω Από τον Ήλιο
Έπειτα από επέμβαση στις φωνητικές χορδές, μια ροκ τραγουδίστρια ξεκουράζεται με τον σύντροφό της σε μια απομονωμένη νησιώτικη βίλα. Ο ξαφνικός ερχομός ενός παλιού εραστή της και της νεαρής κόρης του θα ζωντανέψει επώδυνες μνήμες και θα δημιουργήσει επικίνδυνες εντάσεις.
Θρίλερ 2015 | Έγχρωμη/ Διάρκεια: 125΄ | Ιταλογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Λούκα Γκουαντανίνο, με τους: Τίλντα Σουίντον, Ρέιφ Φάινς, Ματίας Σένερτς, Ντακότα Τζόνσον.
Ώρα 22:00
Δευτέρα 24 Ιουλίου – Παρασκευή 28 Ιουλίου
Η Τρελή Χαρά
Η φλύαρη, φαντασιόπληκτη Μπεατρίς και η εσωστρεφής Ντονατέλα το σκάνε από την ψυχιατρική κλινική και ξεκινούν μια… τρελή περιπέτεια περιπλάνησης.
Κομεντί 2016 | Έγχρωμη/ Διάρκεια: 116΄/ Ιταλογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Πάολο Βίρτζι, με τους: Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι, Μικαέλα Ραματσότι, Βαλεντίνα Καρνελούτι.
Ώρα 22:00
Δευτέρα 31 Ιουλίου – Παρασκευή 4 Αυγούστου
Ακριβώς το Τέλος του Κόσμου
Έπειτα από 12 χρόνια ένας συγγραφέας επιστρέφει στο πατρικό του σκοπεύοντας να κάνει μια σοβαρή
ανακοίνωση στην οικογένειά του, η συγκέντρωση της οποίας εξελίσσεται σε μια διαρκή, σκληρή αντιπαράθεση των μελών της.
Δραματική 2016 | Έγχρωμη/ Διάρκεια: 97΄| Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ξαβιέ Ντολάν, με τους: Γκασπάρ Ουλιέλ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Βενσάν Κασέλ, Ναταλί Μπάι, Λεά Σεντού.
Ώρα 22:00
Δευτέρα 7 Αυγούστου – Παρασκευή 11 Αυγούστου
Τα παράπονα στο Δήμαρχο
Σε μια πόλη της Σικελίας που ταλαιπωρείται από χίλια δυο προβλήματα τα οποία προκλήθηκαν από αχαλίνωτη ατιμωρησία, οι κάτοικοι εκλέγουν έναν δήμαρχο που υπόσχεται τάξη και νομιμότητα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι η πόλη (και η Ιταλία) είναι κατεστραμμένη και ανέντιμη πέραν της λύτρωσης.
Κωμωδία 2017 | Έγχρωμη
Διάρκεια: 90΄ | Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία: Φικάρα Πικόνε, με τους: Φικάρα Πικόνε, Αντόνιο Κατάνια, Σέρτζιο Φρίσκια.
Ώρα 22:00
Δευτέρα 21 Αυγούστου – Παρασκευή 25 Αυγούστου
Οδύσσεια
Η ζωή του ωκεανολόγου, εξερευνητή, εφευρέτη και ντοκιμαντερίστα Ζακ-Ιβ Κουστό.
Βιογραφική 2016 | Έγχρωμη
Διάρκεια: 122΄ | Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ζερόμ Σαλ με τους: Λαμπέρ Γουίλσον, Οντρέ Τοτού, Πιέρ Νινέ.
Ώρα 21:30
Δευτέρα 28 Αυγούστου – Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου
Εγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ
Έπειτα από ένα σοβαρό καρδιακό επεισόδιο ο 59χρονος ξυλουργός Ντάνιελ Μπλέικ δεν μπορεί να δουλέψει και περιμένει το κρατικό επίδομα για να ζήσει. Η γραφειοκρατία όμως του δημιουργεί διαρκώς προσκόμματα και τον οδηγεί σε αδιέξοδο.
Κοινωνική 2016 | Έγχρωμη
Διάρκεια: 100΄ | Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Κεν Λόουτς με τους: Ντέιβ Τζονς, Χάιλι Σκουάιρς, Σάρον Πέρσι.
Ώρα 21:30
Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου – Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου
Ο Κύριος Όβε
Ο κύριος Όβε είναι ένας εσωστρεφής και στριμμένος μισάνθρωπος ο οποίος έχει χάσει πριν από λίγο καιρό τη γυναίκα του. Σκοπός του είναι «να πάει να τη συναντήσει» άμεσα, αλλά η μετακόμιση μιας φασαριόζικης οικογένειας δίπλα του θα του αλλάξει με απρόοπτο τρόπο τα σχέδια.
Δραματική κομεντί 2015/ Έγχρωμη | Διάρκεια: 116΄/ Σουηδική ταινία, σκηνοθεσία Χάνες Χολμ με τους: Ρολφ Λάσγκαρντ, Ζόζαν Άγκουν, Φίλιπ Μπεργκ.
Ώρα 21:30
Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου – Παρασκευή 15  Σεπτεμβρίου
Βερολίνο, Αντίο
Δύο έφηβοι κλέβουν ένα αυτοκίνητο και ξεκινούν ένα ταξίδι στη γερμανική ύπαιθρο.
Δραματική 2016 | Έγχρωμη/ Διάρκεια: 93΄ | Γερμανική ταινία, σκηνοθεσία Φατίχ Ακίν με τους: Τρίσταν Γκόμπελ, Άναντ Μπατμπιλέγκ, Άνια Βέντελ.
 Ώρα 21:30