Δηλώσεις στο Astra  έκανε ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Βαγγέλης Πλεξίδας, σχολιάζοντας την άνοδο του Απολλωνα Λάρισας και την πορεία των «βυσσινί». Ο ίδιος έδωσε πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, ενώ παράλληλα τόνισε πως όποτε τον χρειαστεί η ΑΕΛ αυτός θα είναι εκεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλης Πλεξίδας βρέθηκε την Κυριακή στο γήπεδο της παρακολουθώντας από κοντά την άνοδο της τοπικής ομάδας στη Football League. «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και το μόνο που έχει να κάνει η Λάρισα από αυτήν εδώ την ομάδα είναι να κερδίσει και τίποτα άλλο», τόνισε.

Για το πως θα πρέπει αν πορευτούν ΑΕΛ και Απόλλωνας Λάρισας, ώστε να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη το ποδόσφαιρο στη Λάρισα, σχολίασε:

«Πρέπει αυτές οι δύο ομάδες να είναι μάλλον οικογένεια. Να στηρίξει η μία την άλλη. Αν γίνει αυτό στη Λάρισα, τότε ίσως για πρώτη φορά η Λάρισα θα έχει βρει τον δρόμο γι' αυτό που της αρμόζει. Διότι είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα δύσκολά της.»

Για τον ίδιο και την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, ανέφερε:

«Είμαι ένας άνθρωπος που το αγαπάει το ποδόσφαιρο. Στη Λάρισα έμαθα πολλά. Έχω αγαπήσει την πόλη της Λάρισας. Θα ξανασχοληθώ με το ποδόσφαιρο μόνο όταν η ΑΕΛ θα με έχει ανάγκη. Εγώ θα είμαι πάντα εδώ».