Κρατούμενοι της φυλακής Λάρισας, στην πλειοψηφία τους εκπαιδευόμενοι του 2ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, εκθέτουν σε περίπτερο του πασχαλινού χωριού του Δήμου Λαρισαίων  χειροτεχνίες τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σύλλογος για την αντεγκληματική πολιτική, το σωφρονισμό και την επανένταξη «Διέξοδος» εκθέτει στο περίπτερο 4 μέχρι την Μ. Τρίτη το βράδυ χειροτεχνίες και πασχαλινές κατασκευές που με κόπο και μεράκι δημιούργησαν στο χώρο του σχολείου και της φυλακής εκπαιδευόμενοι, αλλά και εθελοντές της Διεξόδου. Η έκθεση περιλαμβάνει πασχαλινές συνθέσεις και δημιουργίες σε λαμπάδες και αυγά, αλλά και κοσμήματα με κύρια ύλη τις χάνδρες, αγαπημένη πρώτη ύλη των κρατούμενων.

Οι ώρες λειτουργίας του περίπτερου είναι 11-2  και 6-9 μμ. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση του Συλλόγου με σκοπό την προβολή του, αλλά και του άλλου προσώπου των εγκλείστων στη φυλακή της πόλης. Παράλληλα, θα ενισχυθεί το έργο του Συλλόγου τόσο μέσα στη φυλακή, όσο και μετά την αποφυλάκιση των κρατουμένων. Να σημειωθεί  ότι σκοπός της «Διεξόδου» είναι η δημιουργία μόνιμου εκθεσιακού χώρου σε κεντρικό σημείο της Λάρισας για την πώληση έργων των κρατουμένων και τη συμβολή στην αξιοπρεπή διαβίωσή τους.